iGenbrugs butik

iGenbrug er både en genbrugsbutik og en arbejdsplads for mennesker med særlige behov.

I genbrugsbutikken kan du købe forskellige genbrugsvarer som fx tøj, møbler, køkkenredskaber, legetøj, bøger, rammer, service, glas, porcelæn, nips, dvd’er, cd’er, plader og meget mere. Kom og se vores store udvalg og gør et kup!

Butikkens adresse

iGenbrug
Stolpegårdsvej 24
2820 Gentofte
Tlf.: 20 12 32 71

Åbningstider

Tirsdag kl. 12.00-16.00
Onsdag kl. 10.00-16.00
Torsdag kl. 10.00-17.00     
Fredag kl. 10.00-14.00

OBS: Åbningstiderne kan variere på grund af pædagogiske dage eller arrangementer med borgerne. Hold øje med vores Facebookside og Instagramprofil - se boksen til højre og nedenfor.

Butik med social profil

iGenbrug er en arbejdsplads for mennesker med særlig behov, der har svært ved at finde fodfæste på arbejdsmarkedet. Formålet med iGenbrug er at skabe mere bæredygtighed og samtidig sikre, at mennesker med særlige behov bliver en del af arbejdsmarkedet og får lov til at bruge deres ressourcer til gavn for dem selv, miljøet og samfundet. 

Vi har et hus på Gentofte Genbrugsstation, hvor borgere fra Gentofte og andre kommuner kan aflevere brugte ting, der er for gode til at smide ud. Medarbejderne i butikken varetager en lang række forskellige opgaver som at tage imod de brugte ting på genbrugsstationen, sortere og klargøre tingene og sælge dem, når butikken holder åbent.

Aflever dine brugte ting til iGenbrug

Hvis du har porcelæn, møbler, bøger, køkkenting eller andre ting, der er for gode til at smide ud, tager vi meget gerne imod dem. Du kan aflevere dem på genbrugsstationen i Gentofte i vores åbningstid. Mindre effekter, der kan bæres i hånden, kan også afleveres i vores genbrugsbutik på Stolpegårdsvej 24 i Gentofte. Læs mere og se åbningstider for vores hus på genbrugsstationen

iGenbrug på Facebook og Instagram

Du kan følge med i, hvad iGenbrug har af varer i butikken, se billeder af nye varer i butikken før andre og meget mere på iGenbrugs Facebookside og Instragramside:
Gå til vores Facebookside her: www.facebook.com/igenbrug

Gå til vores Instagramprofil her: www.instagram.com/igenbrugsbutik 

Nextjobs logo

Følg iGenbrug på Facebook

På iGenbrugs Facebookside kan du se billeder af nye varer i butikken og følge med i, hvad der ellers sker i butikken.