Faglig læring

Du har indflydelse på, hvilke fag du har og hvordan din uddannelse skal sammensættes. 

Billede af to elever, der sidder og løser opgaver i en bog

Der er dansk og matematik på skemaet hver uge, som bliver tilpasset dit niveau og dine interesser. Motion og elevmøde er også faste fag. Derudover udbyder vi fag som fx: Trivsel, ungdomsliv, venskaber, kærester, svømning, samfundsfag, engelsk, historie, madlavning, strategispil, yoga, E-sport, drama, billedkunst, kulturudflugter, sociale medier, krop og ernæring, foto, video og udeliv. Du kan også få undervisning i fx fødevarehygiejne, IT, førstehjælp og kend-dit-hjem.

Læring på dine præmisser

Vi ved, at det kan være hårdt at sidde stille og koncentrere sig. Og vi ved, at vi indlærer forskelligt. Nogle har brug for traditionel klasseundervisning med en lærer ved tavlen, andre har brug for en mere kreativ og praktisk tilgang til undervisningen. Nogle arbejder bedst i grupper, andre har det bedst med at sidde alene og kunne fordybe sig. Vi lytter til dine ønsker og behov og tilrettelægger undervisningen, så du lærer mest muligt og synes, at det er sjovt at være her.

Vi tager også ud af huset som en del af undervisningen. Når vi køber ind og laver mad, lærer du samtidig matematik og regnskab. Vi tager i teatret og besøger museer og andre kulturhistoriske steder, hvor du lærer om kultur- og samfundsforhold.

 

 

 

Kontakt

Lotte Dahl Dybbro
Administrativ koordinator
Tlf.: 51 41 93 53
Mail: lody@gentofte.dk