STU Nextjob søger en innovativ og ansvarsbevidst lærer eller pædagog

Vil du være med til at give unge med særlige behov nye kompetencer, gode oplevelser og et godt afsæt til at komme videre i livet? Og vil du være en del af en arbejdsplads med fleksible arbejdstider, et fantastisk arbejdsmiljø og masser af muligheder for udvikling? Så har vi jobbet!

Vi søger en engageret og rummelig lærer eller pædagog til et vikariat med henblik på fastansættelse i STU Nextjob. Stillingen er på 37 timer om ugen med start hurtigst muligt og ansættelse frem til og med d. 30. juni 2022. 

Om STU Nextjob

STU Nextjob er en treårig særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse for unge på 16-25 år med generelle indlæringsvanskeligheder og andre særlige behov, herunder ADHD og ASF. Vi har ca. 15 elever, og deres faglige niveau er på alt fra 1.-9. klasses niveau.

Målet med uddannelsen er at ruste de unge til et godt voksenliv og så vidt muligt forberede dem til en uddannelse eller et job på særlige vilkår. Eleverne bliver undervist i en bred vifte af emner og fag og er i praktikker på arbejdsmarkedet. Vi har vores egen lille, hyggelige skole på Hartmannsvej 23 i Hellerup.

Du bliver en del af et lille selvstyrende team på fire medarbejdere i STU Nextjob. STU Nextjob er en del af Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte Kommune. JAC er kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads de sidste tre år i træk. Vi har en 90 % ledelsesløs organisering, en høj faglighed, et stærkt fællesskab og en høj grad af tillid til hinanden. På JAC er der højt til loftet, og som medarbejder har du stor indflydelse både på dit daglige arbejde og organisationen som helhed. Det er medarbejderne, der fx udtænker organisationens strategi, styrer økonomien og rekrutterer nye medarbejdere. Samtidig har vi rigtig gode muligheder for faglig udvikling. 

Dine arbejdsopgaver

• Du skal stå for undervisningen i forskellige emner og fag, som vi planlægger i samarbejde med eleverne 
• Du bliver kontaktlærer for ca. fire elever. Som kontaktlærer er du ansvarlig for dine elevers uddannelsesplaner og for at følge op på målene i planerne. Du står også for kontakt til sagsbehandlere, UU-vejledere, pårørende og andre relevante i elevernes netværk.
• Eleverne er på flere ture årligt med overnatninger, som du skal deltage i. 
• Du bliver ansvarlig for at opsøge virksomheder og etablere virksomhedspraktik for dine kontaktelever. Praktikkerne skal du dokumentere og evaluere skriftligt. 
• Du skal være med til generel udvikling af STU’en og JAC som organisation.

Vi forventer:

• At du er lærer- eller pædagoguddannet og har interesse for specialundervisning og gerne erfaring fra specialområdet
• At du både kan samarbejde og arbejde selvstændigt
• At du er ansvarsbevidst, fleksibel og innovativ
• At du brænder for relationsarbejde
• At du er stærk i skriftlig kommunikation
• At du har kørekort.

Vi kan tilbyde:

• En arbejdsplads, der er kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads
• En sjov, afvekslende og udfordrende arbejdsdag med mange forskellige opgaver
• En arbejdsplads, hvor du som medarbejder involveres i beslutninger og er med til at præge dit arbejdsliv
• Engagerede kollegaer med et godt socialt fællesskab 
• Fleksible og gode arbejdsforhold.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid og aflønnes efter en særlig lokalaftale med Gentofte Kommunelærerforening. Lokalaftalen betyder andre regler for arbejdstider end dem i folkeskolen. Du har for eksempel seks ugers ferie om året, som du selv kan tilrettelægge, dog under hensyn til den daglige drift og kollegaerne i dit team. Derudover er der gode rammer for selv at tilrettelægge arbejdstider, så længe du tager hensyn til møder, aktiviteter, undervisning mv.  

Som en del af Gentofte Kommunes personalepolitik, indhentes der udvidet straffeattest ved ansættelsen.

Vi afholder ansættelsessamtaler d. 2. november og anden samtaler d. 5. november.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte speciallærer Bente Pedersen på tlf.: 20 35 22 83 eller speciallærer Thomas Schroll på tlf.: 21 34 92 72.
Du kan læse mere om STU Nextjob via linket her

Sådan søger du

Der er ansøgningsfrist d. 28. oktober 2021 kl. 12.00. Du søger stillingen via linket her