STU Nextjob søger lærer

Vil du være med til at give unge med særlige behov nye kompetencer, gode oplevelser og et godt afsæt til at komme videre i livet? Og vil du være en del af en arbejdsplads med fleksible arbejdstider, et fantastisk arbejdsmiljø og masser af muligheder for udvikling? Så har vi jobbet!

STU Nextjob søger en engageret og rummelig lærer pr. 1. januar 2020 til en fuldtidsstilling. STU Nextjob er en treårig særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse for unge på 16-25 år med generelle indlæringsvanskeligheder og andre særlige behov, herunder ADHD og ASF. Vi har ca. 15 elever og deres faglige niveau er på alt fra 1.-9. klasses niveau.

Målet med uddannelsen er at ruste de unge til et godt voksenliv og så vidt muligt forberede dem til en uddannelse eller et job på særlige vilkår. Eleverne bliver undervist i en bred vifte af emner og fag og er i praktikker på arbejdsmarkedet. Hos os er eleverne selv med til at sammensætte deres skema med udgangspunkt i deres ønsker, interesser og behov. Vi har vores egen lille skole på Hartmannsvej 23 i Hellerup.

Du bliver en del af et lille selvstyrende team på fire medarbejdere i STU Nextjob. STU Nextjob er en del af Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte Kommune. JAC blev i 2018 kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Vi er en organisation med en meget flad ledelsesstruktur, en høj faglighed, et stærkt fællesskab og en høj grad af tillid til hinanden. Vi har højt til loftet, og som medarbejder har du stor indflydelse både på dit daglige arbejde og organisationen som helhed. På JAC er det medarbejderne, der bl.a. udtænker organisationens strategi, styrer økonomien og rekrutterer nye medarbejdere. Samtidig har vi rigtig gode muligheder for faglig udvikling. 

Dine arbejdsopgaver

• Du skal stå for undervisningen i forskellige emner og fag, som vi planlægger ud fra elevernes ønsker og lærernes kompetencer. Det er en fordel, hvis du har matematik som linjefag, men det er ikke et krav.
• Du bliver kontaktlærer for ca. fire elever. Som kontaktlærer er du ansvarlig for dine elevers uddannelsesplaner og at følge op på målene i planerne. Du står også for kontakt til sagsbehandlere, UU-vejledere, pårørende og andre relevante i elevernes netværk.
• Eleverne er på flere ture årligt med overnatninger, som du skal deltage i. 
• Du bliver ansvarlig for at opsøge virksomheder og etablere virksomhedspraktik for dine kontaktelever. Praktikkerne skal du dokumentere og evaluere skriftligt. 
• Du skal være med til generel udvikling af STU’en og Nextjob som organisation.

Vi forventer

• At du er læreruddannet og har interesse for specialundervisning og gerne erfaring fra specialområdet
• At du både kan samarbejde og arbejde selvstændigt
• At du er ansvarsbevidst, fleksibel og innovativ
• At du brænder for relationsarbejde
• At du er stærk i skriftlig kommunikation
• At du har kørekort.

Vi kan tilbyde

• En arbejdsplads, der er kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads
• En sjov, afvekslende og udfordrende arbejdsdag med mange forskellige opgaver
• En arbejdsplads, hvor du som medarbejder involveres i beslutninger og er med til at præge dit arbejdsliv
• Engagerede kollegaer med et godt socialt fællesskab 
• Fleksible og gode arbejdsforhold.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid og aflønnes efter en særlig lokalaftale med Gentofte Kommunelærerforening. Lokalaftalen betyder andre regler for arbejdstider end dem i folkeskolen. Du har for eksempel seks ugers ferie om året, som du selv kan tilrettelægge, dog under hensyn til den daglige drift og kollegaerne i dit team. Derudover er der gode rammer for selv at tilrettelægge arbejdstider, så længe du tager hensyn til møder, aktiviteter, undervisning mv.  

Som en del af Gentofte Kommunes personalepolitik, indhentes der udvidet straffeattest ved ansættelsen.

Vi afholder samtaler d. 26. november og anden samtaler d. 27. november.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig koordinator Lotte Dahl Dybbro på tlf.:  51 41 93 53 eller speciallærer Thomas Schroll på tlf.: 21 34 92 72. Du kan læse mere om STU Nextjob her

Sådan søger du 

Der er ansøgningsfrist d. 21. november 2019 kl. 12.00. Du ansøger via linket her