iGenbrug søger jobcoach

Har du lyst til at hjælpe psykisk sårbare mennesker til meningsfuld beskæftigelse? Har du øje for genbrug og nyanvendelse af gamle effekter? Og har du hænderne rigtigt skruet på og hjertet det rette sted? 

Vi søger en jobcoach til en 37 timers stilling per 1. januar 2020 i vores beskæftigelsestilbud iGenbrug, da et af vores personaler har valgt at gå på pension. iGenbrug er en arbejdsplads for mennesker med psykisk sårbarhed og sindslidelser, hvor borgerne har mulighed for at arbejde og opkvalificere sig i trygge rammer med støtte fra jobcoaches. iGenbrug driver en genbrugsbutik og bemander et hus på genbrugsstationen i Gentofte Kommune, hvor kommunens borgere kan donere effekter til genbrugsbutikken.

Formålet med iGenbrug er, at målgruppen opnår kompetencer, der øger deres mulighed for at komme i arbejde på det ordinære arbejdsmarked og får redskaber til at skabe sig et selvstændigt og meningsfuldt liv. 

Dine opgaver

Din primære opgave bliver at lede, organisere og fordele arbejdet og støtte og coache borgerne i deres arbejde. En mindre del af dit arbejde vil omfatte dokumentationsarbejde. Borgerne i iGenbrug varetager en bred vifte af opgaver så som at bemande huset på genbrugsstationen, transportere effekterne fra genbrugsstationen til butikken, rengøre og klargøre effekterne, betjene kunder i butikken mv. 

Du vil i det daglige komme til at arbejde tæt sammen med to andre jobcoaches i et lille team. Du skal være indstillet på en uforudsigelig hverdag, hvor det er godt at være omstillingsparat og kunne tænke kreativt. 

Vi lægger stor vægt på at skabe rammer for udvikling og læring hos borgerne. To gange om året afholder vi en hel kursusdag, hvor vi tilbyder borgerne forskellige fagspecifikke og tværfaglige kurser, som vi selv underviser i. Du skal derfor både kunne lære fra dig i det daglige og være med til at stå for undervisningen på kurserne.

Vi fragter varer fra Gentofte Genbrugsstation til butikken to til tre gange om ugen, ligesom vi også leverer varer hjem til kunderne. Du skal derfor være indstillet på, at arbejdet til tider kan være fysisk krævende.   

Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads

iGenbrug er en del af Nextjob, som hører under Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte Kommune, der i 2018 blev kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. Vi er en organisation med en meget flad ledelsesstruktur, en høj faglighed, et stærkt fællesskab og en høj grad af tillid til hinanden. Vi har højt til loftet, og som medarbejder har du stor indflydelse både på det daglige arbejde og organisationen som helhed. På JAC er det medarbejderne, der bl.a. udtænker organisationens strategi, styrer økonomien og rekrutterer nye medarbejdere. Samtidig har vi rigtig gode muligheder for faglig udvikling. 

Vi forventer, at du:

• Er pædagog, håndværker eller noget helt tredje, men i hvert fald har kendskab til – eller erfaring med at arbejde med – mennesker med psykisk sårbarhed og sindslidelser
• Er rummelig, tålmodig og kan arbejde med mennesker, der kræver særlig støtte og motivation
• Er struktureret og kan skabe struktur for borgerne i deres arbejde
• Har mod på at undervise på vores halvårlige fagkurser til borgerne
• Er ansvarlig, har økonomisk tæft og overblik over daglig drift af en virksomhed
• Er engageret, har overskud og godt humør
• Har gode skriftlige kompetencer
• Har kørekort. 

Vi tilbyder til gengæld:

• En høj grad af indflydelse på dit arbejde og organisationen som helhed
• En sjov og afvekslende arbejdsdag i selskab med mange forskellige mennesker
• Et rigtig godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø 
• Faglig sparring med dygtige og engagerede kollegaer med et godt socialt fællesskab 
• Fagspecifik supervision. 

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer om ugen. Arbejdstiden ligger primært i dagtimerne mellem kl. 8.00–16.00 og hver 3. torsdag til kl. 17.00. Derudover vil der være enkelte aftenarrangementer. 

Løn og ansættelsesforhold efter SL’s lokalaftale for jobcoaches. Som en del af Gentofte Kommunes personalepolitik indhentes der udvidet straffeattest ved ansættelsen. 

Vi afholder ansættelsessamtaler d. 21. november 2019 og anden samtaler d. 26. november 2019.

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte jobcoach Charlotte Eriksen på tlf.: 51 44 18 66 for mere information. Du kan også læse mere om iGenbrug her. Du kan også besøge vores Facebookprofil her - og Instagramprofil her, hvor du kan se et udsnit af vores varer. 

Sådan søger du

Der er ansøgningsfrist mandag d. 18. november kl. 12.00. Du ansøger via linket her