Cafe Nema søger jobcoaches

Har du en pædagogisk baggrund, elsker at lave mad og brænder for at arbejde med mennesker med særlige behov? Og vil du være en del af Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads?

Nextjob søger to jobcoaches med pædagogisk baggrund og erfaring inden for kokke- eller caféfaget til vores Café Nema per 1. marts 2019 eller snarest muligt derefter. Vores ene jobcoach skal nemlig på barsel og samtidig får vi flere og flere borgere, så vi har brug for en tredje jobcoach. Vi søger derfor en barselsvikar og en jobcoach til en nyoprettet fast stilling. Begge stillinger er på 37 timer. 

Café Nema driver kantinen på Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte Kommune og fungerer som uddannelsessted og arbejdsplads for 15-20 borgere med særlige behov. Det er bl.a. mennesker med udviklingshæmning, indlæringsvanskeligheder og sindslidelser. 

Vi er samtidig ved at starte et nyt samarbejde op med kantinen på Gentofte Hovedbibliotek (hvor vi tidligere har drevet caféen). Her skal en gruppe af vores borgere med særlige behov arbejde med diverse køkkenopgaver med støtte fra os som jobcoaches. Du kan være med til at præge formen for det nye samarbejde og ansvarsområder.

Dine arbejdsopgaver

Dine primære arbejdsopgaver bliver at indgå i produktionen af mad og coache borgerne i deres arbejde både i kantinen på JAC og i kantinen på Gentofte Hovedbibliotek. Det betyder, at du skal have lyst til selv at lave mad samtidig med, at du oplærer borgerne, strukturerer deres arbejdsopgaver og støtter og vejleder dem undervejs i køkkenarbejdet. Du skal også være med til at planlægge kantinens menuer og stå for varebestilling. Som en væsentlig del af arbejdet skal du være med til at udarbejde handleplaner for borgerne og diverse dokumentationsarbejde. 

Vi har et skarpt fokus på at skabe rammer for læring og udvikling hos vores borgere og vil fremadrettet arbejde for, at vores borgere får en større tilknytning til arbejdsmarkedet. Derfor skal du have lyst til at lave virksomhedsopsøgende arbejde, der kan skabe nye jobmuligheder for vores borgere. 

Du kommer til at arbejde i team med to andre jobcoaches. Det er vigtigt, at du både har interesse for madlavning og for at arbejde med mennesker med særlige behov. Du skal have en god portion tålmodighed, godt humør og være god til at skabe struktur. Café Nema skal både være et rart sted at komme og et godt sted at arbejde!

Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads

Café Nema hører organisatorisk under Nextjob, som er en del af Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte Kommune, der i 2018 blev kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads. På JAC har vi en flad ledelsesstruktur, et stærkt fællesskab, en høj grad af tillid til hinanden og en stolthed over vores arbejde. 

Vi forventer, at du:

• Har en pædagogisk baggrund
• Har interesse for – og erfaring med – madlavning 
• Er handlekraftig og kan arbejde selvstændigt
• Er rummelig og kan arbejde med mennesker, der kræver særlig støtte
• Er fleksibel og omstillingsparat
• Er struktureret og kan skabe struktur for borgerne i deres arbejde 
• Er engageret, har overskud og godt humør.

Vi tilbyder til gengæld:

• En dynamisk, spændende og attraktiv arbejdsplads, der er kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads 2018 
• Ansættelse i et lille team med stor indflydelse på dit daglige arbejde
• Supervision
• En sjov og afvekslende arbejdsdag i selskab med mange forskellige mennesker.

Ansættelsesforhold

Begge stillinger er på 37 timer om ugen. Barselsvikariatet løber til d. 31. december 2019 med mulighed for forlængelse.
Arbejdstiden ligger primært i dagtimerne mellem kl. 7.30-16.00. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen. Stillingerne ønskes besat per 1. marts 2019.

Løn

Løn og ansættelsesforhold er efter SL’s lokalaftale for jobcoaches.

Ansøgning

Der er ansøgningsfrist d. 14. januar kl. 12.00.
Skriv venligst i din ansøgning, hvilken stilling du er interesseret i (evt. begge). 
Vi afholder første runde af ansættelsessamtaler d. 17. og 18. januar 2019 og anden runde d. 22. januar 2019.

Du skal sende din ansøgning via linket her 

Vil du vide mere? 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte jobcoach Ditte Jensen på tlf.:  21 67 96 56 eller jobcoach Sussi Wagner Nielsen på tlf.: 21 76 24 88.
Vi kan ikke kontaktes fra d. 20. december til og med d. 3. januar 2019 på grund af juleferie.

Du kan læse mere om Café Nema her