Pedelteamet søger jobcoach

Har du en pædagogisk baggrund, elsker praktisk, fysisk arbejde og brænder for at arbejde med mennesker med særlige behov?

Nextjob søger en jobcoach med pædagogisk baggrund og gerne håndværkererfaring til vores Pedelteam hurtigst muligt eller senest per 1. februar 2019. Pedelteamet er et beskæftigelsestilbud for 5-10 borgere med særlige behov, som løser pedel- og serviceopgaver på Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) i Gentofte. 

Pedelteamet står bl.a. for betjening af JAC’s miljøplads, håndtering af storskrald, reparationer, lettere gartneropgaver, flytteopgaver og montageopgaver. Du kommer til at arbejde i lille team med en anden kollega og 5-10 borgere med særlige behov, som bl.a. er mennesker med udviklingshæmning og psykisk sårbare. 

Dine primære arbejdsopgaver bliver at varetage pedelopgaverne sammen med borgerne, coache borgerne i deres arbejde og kvalitetssikre arbejdet. Du skal kunne oplære borgerne, strukturerer deres arbejdsopgaver og støtte og vejlede dem undervejs. 

Vi har jævnligt borgere i praktik, som skal have afklaret deres arbejdsevne. Som en væsentlig del af arbejdet skal du være med til at dokumentere borgernes arbejdsevne, udarbejde handleplaner for borgerne og stå for diverse dokumentationsarbejde. 

Det er vigtigt, at du er fysisk robust, da arbejdet ofte er fysisk krævende. Du skal have en god portion tålmodighed, godt humør og være god til at skabe struktur. 

Vi forventer, at du:

Er uddannet pædagog
Har erfaring med praktisk arbejde og er fysisk stærk 
Er stærk i skriftlig kommunikation og elsker dokumentationsarbejde
Har kørekort
Har kendskab til IT på brugerniveau
Har kendskab til målgruppen, men det er ikke et krav
Er rummelig, tålmodig og kan arbejde med mennesker, der kræver særlig støtte
Er struktureret og kan skabe struktur for borgerne i deres arbejde 
Er serviceminded, engageret og har godt humør.

Vi tilbyder til gengæld:

En dynamisk, spændende og attraktiv arbejdsplads, der er kåret til Danmarks Bedste Offentlige Arbejdsplads i 2018
Ansættelse i et lille team med stor indflydelse på dit daglige arbejde
Faglig sparring med søde og engagerede kollegaer med et godt socialt fællesskab
En sjov og afvekslende arbejdsdag i selskab med mange forskellige mennesker.

Ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer om ugen. Arbejdstiden ligger primært i dagtimerne mellem kl. 7.00-16.00. Der indhentes udvidet straffeattest ved ansættelsen. Stillingen ønskes besat per 1. februar 2019 eller hurtigst muligt. Vi afholder ansættelsessamtaler d. 12. december og anden samtalerunde d. 17. december.

Løn

Løn og ansættelsesforhold er efter SL’s lokalaftale for jobcoaches.

Ansøgning

Der er ansøgningsfrist d. 10. december kl. 12:00. Du ansøger via linket her http://gentofte.hr-skyen.dk/show-job/36749

Læs mere om Pedelteamet her