STU Nextjob søger klubmedarbejder

Er du på jagt efter et spændende studiejob, hvor du både kan bruge dine sociale kompetencer og få erfaring med det pædagogiske arbejde? Så har vi jobbet!

STU Nextjob søger en studerende til at stå for vores klubtilbud til 16-25-årige unge med særlige behov, 16 timer om måneden. Du deler ansvaret for klubben med en anden klubmedarbejder, som du også kan sparre med om aktiviteter i klubben mv. Ansættelse hurtigst muligt og gerne senest d. 1. november.

STU Nextjob er en treårig særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse i Gentofte Kommune for unge med generelle indlæringsvanskeligheder eller andre særlige behov. Vi har 10-15 elever, der dagligt går i skole fra kl. 9-14. Uddannelsen indeholder både faglig undervisning og praktikker på arbejdsmarkedet.

Efter skoletid har eleverne mulighed for at fortsætte i klubben tre dage om ugen fra kl. 14-17. Du planlægger sammen med din kollega, hvilke tre dage klubben har åbent hver uge, og hvem af jer der står for hvilke dage. 

Klubben og skolen har åbent samme uger som skolerne i Gentofte Kommune. Der deltager pt. fire-ni elever i gennemsnit hver klubdag. Klubben ligger i samme lokaler som skolen på Hartmannsvej 23 i Hellerup.

Om stillingen

Du står for at arrangere aktiviteter for eleverne, som fx at tage på tur, spille spil, bage kage, lave mad mv. 
Sammen med en anden klubmedarbejder sørger du for, at der er klub tre dage om ugen i skoleugerne
Der er en halv times forberedelse per klubdag
Der kan en sjælden gang imellem være behov for, at du er vikar i undervisningen i STU Nextjob eller i Nextjobs øvrige tilbud.

Om dig

Du interesserer dig for pædagogisk arbejde med unge, der har kognitive udfordringer og læser gerne pædagogik, psykologi, til lærer eller pædagog, men det er ikke et krav 
Du er fleksibel i forhold til eventuelle ekstra arbejdsdage, hvis behovet opstår 
Du er igangsætter, kan tage ansvar og synes, at det er sjovt at arbejde med unge mennesker 
Du kan blive i stillingen i ét eller to år
Du skal have kørekort.

Søg stillingen

Hvis du er interesseret i stillingen, skal du kontakte os senest d. 15. oktober. Skriv eller ring til:

Lotte Dahl Dybbro
Faglig koordinator
Tlf.: 51 41 93 53
lody@gentofte.dk