Cafe Nema søger jobcoach

Har du en pædagogisk baggrund, elsker at lave mad og brænder for at arbejde med mennesker med særlige behov?

Vi søger en jobcoach til et cirka etårigt barselsvikariat på Café Nema per 1. november eller snarest muligt derefter, da vores jobcoach Linnea skal på barsel. 

Café Nema består af to caféer og fungerer som uddannelsessted og arbejdsplads for mennesker med særlige behov. Den ene café, som også rummer hovedkøkkenet, er beliggende på Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret i Gentofte Kommune, mens den anden café er beliggende på Gentofte Hovedbibliotek. Derudover leverer Café Nema mad ud af huset til firmaer, møder, konferencer mv. Du kommer til at arbejde på begge caféer.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at indgå i produktionen af mad og coache medarbejderne i deres arbejde. Det betyder, at du skal oplære dem, strukturere deres arbejdsopgaver og støtte og vejlede dem undervejs i køkken- og caféarbejdet. Som en væsentlig del af arbejdet skal du være med til at udarbejde handleplaner for borgerne og diverse dokumentationsarbejde.

Du kommer til at arbejde i team med en kok og en pædagog samt 10-15 medarbejdere og praktikanter med særlige behov. Det er bl.a. mennesker med udviklingshæmning, indlæringsvanskeligheder og psykisk sårbare. Det er vigtigt, at du både har interesse for madlavning og for at arbejde med mennesker med særlige behov. Du skal have en god portion tålmodighed, godt humør og være god til at skabe struktur. Caféerne skal både være et rart sted at komme og et godt sted at arbejde!

Vi forventer, at du:

• Har en pædagogisk baggrund
• Har interesse for madlavning
• Er rummelig og kan arbejde med mennesker, der kræver særlig støtte
• Er fleksibel og omstillingsparat
• Er struktureret og kan skabe struktur for borgerne i deres arbejde
• Er engageret, har overskud og godt humør.

Vi tilbyder til gengæld:

• En aktiv, spændende og attraktiv arbejdsplads, der netop er blevet certificeret som ’En god arbejdsplads’ af A Great Place to Work
• Ansættelse i et lille team med stor indflydelse på dit daglige arbejde
• En sjov og afvekslende arbejdsdag i selskab med mange forskellige mennesker
• Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø.

Ansættelsesforhold

Stillingen er et barselvikariat på 37 timer om ugen med mulighed for forlængelse. Arbejdstiden ligger primært i dagtimerne ml. kl. 7.00-16.00.

Løn

Løn og ansættelsesforhold er efter SL’s lokalaftale for jobcoaches.

Ansøgningsfrist

Hvis du er interesseret i jobbet, skal du sende os en ansøgning samt CV senest søndag den 2. oktober 2016. Den skal sendes til nextjob@gentofte.dk, skriv ”Café Nema” i emnefeltet. Vi holder ansættelsessamtaler i uge 41.

Vil du vide mere?

Café Nema er en del af Nextjob, som hører under Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret i Gentofte Kommune. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte jobcoach Ditte Maria Findsen Jensen på tlf.:  21 67 96 56 eller kok Anders Kai Viggo på tlf.: 61 66 19 70.

Du kan læse mere om Café Nema her. Eller på Café Nemas egen hjemmeside www.cafenema.dk