Gartnerteamet søger jobcoach

Har du en pædagogisk baggrund, elsker
gartnerarbejde og brænder for at arbejde med mennesker med særlige
behov? 

Vi søger en jobcoach med pædagogisk baggrund til vores Gartnerteam per 1. maj 2016. Gartnerteamet er en arbejdsplads for mennesker med særlige behov og løser opgaver for virksomheder og private med BRFkredit i Lyngby som største kunde.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at coache medarbejderne pædagogisk i deres arbejde og være med til at løse gartneropgaverne. Det betyder, at du skal oplære medarbejderne, strukturere deres arbejdsopgaver og støtte og vejlede dem undervejs i gartnerarbejdet. Derudover skal du lave arbejdsplaner og skrive handleplaner for borgerne. Der kan også forekomme andet dokumentationsarbejde.

Du kommer til at arbejde i et lille team med en anden gartner/jobcoach og fem-ti medarbejdere og praktikanter med særlige behov. Det er bl.a. mennesker med udviklingshæmning, indlæringsvanskeligheder og psykisk sårbare. Det er vigtigt, at du både har interesse for at arbejde med mennesker med særlige behov og for gartnerarbejde. Du skal kunne lede medarbejderne i det daglige arbejde, være god til at skabe struktur og have en god portion tålmodighed.

Du vil indgå som en del af personalet i hele Nextjob og bliver således en del af et større team på ca. 20 ansatte. Du vil kunne sparre med Nextjobs øvrige jobcoaches og jobkonsulenter om vejledning og støtte af målgruppen på arbejdsmarkedet.

Vi forventer, at du:

  • Har en pædagogisk baggrund
  • Har kørekort
  • Er god til at samarbejde, men også i høj grad kan arbejde selvstændigt
  • Har erfaring med gartnerarbejde, men det er ikke et krav
  • Har en stærk, åben og positiv personlighed
  • Kan kommunikere med mange forskellige målgrupper
  • Er ansvarsbevidst og kan bevare overblikket i en travl og til tider kaotisk dagligdag.

Vi tilbyder til gengæld:

  • Stort medansvar i den daglige planlægning af dit eget, dine kollegers og de ansattes arbejde
  • En sjov og afvekslende arbejdsdag i selskab med mange forskellige mennesker
  • Faglig sparring med søde og engagerede kollegaer med et godt socialt fællesskab.

Arbejdstid og løn
Stillingen er på 37 timer om ugen.  Arbejdstiden ligger i dagtimerne ml. kl. 7.00 og 17.00. Løn og ansættelsesforhold er efter SL’s lokalaftale for jobcoaches. Stillingen ønskes besat per 1. maj.

Ansøgningsfrist
Hvis du er interesseret i jobbet, skal du sende os en ansøgning og et CV senest den 11. marts kl. 12.00 til mw@gentofte.dk. Skriv ’Gartnerteamet’ i emnefeltet. Vi holder ansættelsessamtaler d. 18. marts.

Mere information
Gartnerteamet er en del af Nextjob, som hører under Job- & Aktivitetscenteret i Gentofte Kommune. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte jobcoach/gartner Benjamin Jørgensen på tlf.:  20 35 72 06 eller leder Camilla Birch Johansson på tlf.: 51 41 82 55.

Læs mere om Gartnerteamet her