Vi inviterer til julemarked

Kom og køb smuk håndlavet brugskunst fra beskyttede værksteder, genbrugsting og -tøj, lækker julemad og meget mere, når vi sammen med Job- & Aktivitetscenteret (JAC) byder indenfor til julemarked lørdag den 29. november kl. 10.30-16.00.

Billede af julehjerter i træ

Nextjob er med, når JAC, traditionen tro, holder sit årlige julemarked på Sandtoften 3-7 i Gentofte. Julestemningen kommer allerede til at brede sig fra JAC’s parkeringsplads, hvor Nextjobs Gartnerteam og genbrugsbutik, iGenbrug, sælger gran, julegrønt og genbrugslopper i skæret fra et julebåls flammer. Indenfor i varmen kan du få købt julegaver i god tid og få stimuleret både øjnene, ganen og shoppelysten.

Du kan bl.a. finde smukke håndlavede krus, skåle og smykker i keramik, slidstærke håndvævede viskestykker i flotte farver, babysengetøj, håndmalede julekort, unika julepynt, håndsnedkererede skærebrædder, rugbrødsforme, bordskånere, træinstrumenter og diverse julegodter, som er fremstillet på JAC’s værksteder. Som noget nyt i år kan du også shoppe genbrugstøj, måske jule- eller nytårskjolen, i en lille biks, som er åbnet til lejligheden.

Få julebilledet på plads

Hos Råtstof Medie kan du få taget portrætfotos i sort/hvid eller farver i deres handicapvenlige fotostudie, som er indrettet med professionelt udstyr, der kan styres via iPad.

Lækker julemad

Hvis sulten melder sig, er der flæskestegssandwich med det hele og risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce på menuen i Nextjobs Café Nema, der også sælger småkagedej og julepostej til at tage med hjem. Nextjob byder også på salg af gløgg og æbleskiver i, mens der på JAC’s Tekstilværksted er salg af friskbagte småkager. 

Kreativt workshopområde for børn

Til de små er der mulighed for at lave juledekorationer og sjove klippe-klistre-ting. Man kan også være heldig at møde julemanden, der deler gaver ud. Og så er der sjove aktiviteter som fiskedam, lykkehjul, tombola og lotteri med spændende præmier, rundt omkring i huset.

Julemarkedet bliver krydret med juletoner fra et luciaoptog kl. 11.30 og en hyggepianist i Café Nema.

Kom og nyd stemningen og få købt dine julegaver i god tid. Det hele sker på Sandtoften 3-7, 2820 Gentofte – og der er gratis adgang. Husk gerne kontanter. Vi tager dankort, men der kan være ventetid.

 

 

Se invitation

Invitation til JAC's julemarked 2014

Du kan downloade og printe invitationen i pfd-format nedenfor.