Nextjob til Kultur der Dur

Kom og shop finurlige genbrugsting hos iGenbrug til tonerne af bl.a. bandet L.I.G.A. til årets Kultur der Dur-festival d. 20. august kl. 11-19, hvor du også kan møde Nextjobs Café Nema og Gartnerteam. 

Festivaldeltagere til Kultur der Dur

Igen i år kan du finde både iGenbrug, Café Nema og Gartnerteamet på pladsen, når den traditionsrige festival Kultur der Dur løber af stablen på plænen på Bank-Mikkelsens Vej i Gentofte. Kultur der Dur er for mennesker med særlige behov og alle andre, der har lyst til en dag med masser af musik, underholdning og kulinariske fornøjelser. 

Gør et kup

iGenbrug har sin egen bod på pladsen med tombola og salg af genbrugslopper. Café Nema sælger lækre smoothies og popcorn og står side om side med Gartnerteamet og boder med salg af brugskunst fra værkstederne på Job- & Aktivitetscenteret, som Nextjob er en del af. 

Musik under åben himmel 

Kultur der Dur byder på masser af livemusik, der spiller op til dans og fællessang. I år har Kultur der Dur gjort et scoop og kan præsentere det nye danske band L.I.G.A. på den store scene. Der bliver også mulighed for at svinge med på melodierne fra kopibandet 5alive og Rubber Band, som spiller Beatlesmusik. Aftenen rundes af med Jacob Haugaard, der nok skal få gang i lattermusklerne. 

Overrækkelse af Kulturpris og præmier

Gentoftes borgmester Hans Toft overrækker årets Kultur der Dur-pris, der gives til en eller flere personer, som har ydet en særlig indsats eller opnået flotte resultater med at skabe fælles kultur og ligestilling for mennesker med udviklingshæmning. Gladsaxes borgmester Karin Søjberg Holst overrækker præmier til vinderne af en plakatkonkurrence, hvor brugere på forskellige sociale tilbud har konkurreret om at lave illustrationer til plakaten og programmet for Kultur der Dur.

Et ligeværdigt liv for udviklingshæmmede

Nøgleordene for festivalen er: Et ligeværdigt liv for udviklingshæmmede. Retten til et liv med glæder, sorger, store og små oplevelser - et liv som alle andre. 

Billetter

Billetter kan købes i forsalg frem til d. 15. august, bl.a. hos JAC på Sandtoften 3, 2820 Gentofte til følgende priser:
Voksne: 200 kr., Børn 5-15 år: 100 kr. Børn til og med 4 år kommer ind gratis. 

Billetter kan købes ved indgangen til følgende priser:
Børn til og med 4 år: Gratis - Børn og unge mellem 5 og 15 år: 125 kroner - Voksne: 250 kroner.

Download program i pdf-format her

For yderligere oplysninger

Kontakt kommunikationsmedarbejder Rikke Strøyer Christophersen på tlf.: 20 35 19 82 eller rsc@gentofte.dk.