Faglig læring

Du er selv med til at vælge dine fag og sammensætte din uddannelse. 

Faglig undervisning i STU Nextjob

Du er selv med til at sammensætte din STU. Der er dansk og matematik på skemaet hver uge, som bliver tilpasset dit niveau og dine interesser. Derudover kan du vælge mellem fag som fx: Svømning, samfundsfag, engelsk, historie, madlavning, strategispil, yoga, e-sport, drama, billedkunst, kulturudflugter, sociale medier, krop og ernæring, foto, video og udeliv. Du har også mulighed for at modtage undervisning i fx fødevarehygiejne, IT, førstehjælp, madlavning og kend-dit-hjem.

Læring på dine præmisser

Vi ved, at det kan være hårdt at sidde stille og koncentrere sig. Og vi ved, at vi indlærer forskelligt. Nogle har brug for traditionel klasseundervisning med en lærer ved tavlen, andre har brug for en mere kreativ og praktisk tilgang til undervisningen. Nogle arbejder bedst i grupper, andre har det bedst med at sidde alene og kunne fordybe sig. Vi lytter til dine ønsker og behov og tilrettelægger undervisningen, så du lærer mest muligt og synes, at det er sjovt at være her.

Vi tager også ud af huset som en del af undervisningen. Når vi køber ind og laver mad, lærer du samtidig matematik og regnskab. Vi tager i teatret og besøger museer og andre kulturhistoriske steder, hvor du lærer om kultur- og samfundsforhold.

 

 

Kontakt

Lotte Dahl Dybbro
Speciallærer og administrativ koordinator
Tlf.: 51 41 93 53
Mail: lody@gentofte.dk